5 νέα αστυνομικά βιβλία και πολλές προσφορές!

Ψάχνετε για δυνατές συγκινήσεις και ιστορίες γεμάτες μυστήριο και αγωνία; Αν ναι, προτείνουμε πέντε αστυνομικά μυθιστορήματα για να σας κρατήσουν συντροφιά τις επόμενες εβδομάδες. Αρκεί να διαβάσετε μερικές σελίδες από το καθένα και θα νιώσετε την αδρεναλίνη να χτυπάει στις φλέβες σας. (Μπορείτε να δείτε κι εδώ αναλυτικά όλες τις προτάσεις μας για αστυνομική λογοτεχνία.)

? 1- Μ” ΑΓΑΠΑ, ΔΕΝ Μ” ΑΓΑΠΑ (Έλεν Γκρέις #7), του MJ Arlidge
Για την Έλεν Γκρέις είναι ένας αγώνας δρόμου ενάντια στον χρόνο. Πρέπει να ανακαλύψει το κίνητρα του δολοφόνου και ποιος είναι ο επόμενος στόχος, διαφορετικά θα βρίσκεται συνεχώς ένα βήμα πίσω και αυτό ίσως κοστίσει τη ζωή της… Το έβδομο θρίλερ της σειράς με ηρωίδα την Έλεν Γκρέις από τον μάγο του σασπένς M.J. Arlidge.
(Αγγλικός τίτλος: Love Me Not.)
Ανακαλύψτε όλη τη σειρά με ηρωίδα την Έλεν Γκρέις.

 

? 2- ΑΔΙΕΞΟΔΟ (Βίλιαμ Βίστιν #4), του Jorn Lier Horst
Το παρελθόν δεν πεθαίνει ποτέ εντελώς και κάποιες φορές τα διλήμματα που αντιμετωπίζουμε δεν έχουν εύκολη λύση. Ένα νέο μυστήριο ξεκινά για τον επιθεωρητή Βίλιαμ Βίστιν. Μακριά από φτηνούς εντυπωσιασμούς και τεχνητό σασπένς, ο πολυβραβευμένος Jorn Lier Horst υπογράφει ακόμα ένα καθαρόαιμο αστυνομικό μυθιστόρημα, που στηρίζεται σε ρεαλιστικούς χαρακτήρες, έντονη ατμόσφαιρα και ένα ιδιοφυές στήσιμο της ιστορίας.
(Νορβηγικός τίτλος: Blindgang.)
Βρείτε όλα τα βιβλία με τον επιθεωρητή Βίλιαμ Βίστιν.

 

? 3- ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, του Michael Connelly
Αν υπάρχουν κληρονόμοι ίσως κινδυνέψουν ζωές. Αυτά τα λόγια αντηχούν στο μυαλό του Χάρι Μπος την ώρα που βγάζει ένα σημειωματάριο από την εσωτερική τσέπη του σακακιού του. Ο εκκεντρικός μεγιστάνας από τη Νότια Καλιφόρνια, καθισμένος στο γραφείο του, αποκαλύπτει ότι πριν από πολλά χρόνια είχε ερωτευτεί μια ανήλικη Μεξικανή. Όταν έμεινε έγκυος, εξαφανίστηκε για πάντα. Σε όλη τη ζωή του αναρωτιόταν αν είχε φέρει στον κόσμο το παιδί τους… Ο Μπος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί και ο μοναδικός που μπορεί να παίξει επικίνδυνα…
(Αγγλικός τίτλος: The Wrong Side of Goodbye.)
Γνωρίστε έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους συγγραφείς.

4- ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΣ, του Anthony Horowitz (Κυκλοφορεί στις 21/3)
Η αστυνομική ιστορία που διαβάζει η υπεύθυνη έκδοσης Σούζαν Ράιλαντ τελειώνει απότομα καθώς λείπουν οι τελευταίες σελίδες. Ταυτόχρονα ακούει από το ραδιόφωνο ότι ο συγγραφέας του βιβλίου είναι νεκρός. Από εκείνη τη στιγμή η Σούζαν ξέρει ότι από αναγνώστρια θα γίνει ντετέκτιβ.
(Αγγλικός τίτλος: Magpie Murders.)
Αναζητήστε κι εσείς τον δολοφόνο.

5- Ο ΕΝΑΤΟΣ ΤΑΦΟΣ (Φάμπιαν Ρισκ #2), του Stefan Ahnhem (Κυκλοφορεί στις 21/3)
Μερικές φορές ο φόνος είναι μόνο η αρχή… Ένα ακόμα καθηλωτικό μυθιστόρημα Μετά το «Χωρίς Πρόσωπο» του Stefan Ahnem, όπου ο Φάμπιαν Ρισκ θα αναγκαστεί να κοιτάξει κατάματα την άβυσσο.
(Σουηδικός τίτλος: Den nionde graven.)
Ανακαλύψτε και τις δύο υποθέσεις του ιδιοφυούς Stefan Ahnhem. 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

ΤΟ ΜΙΣΟΣ (Άντερς Οικονομίδης #1), του Βαγγέλη Γιαννίση (Νέα τιμή 9,90€.)
Ο επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης αισθάνθηκε την κούραση να επιστρέφει ξανά και να καταβάλλει το σώμα του. Ξάπλωσε στο πάτωμα και έκλεισε τα μάτια του. Τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν από έναν άγνωστο, μια σκιά.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, των Nicci French (Νέα τιμή 9,90€.)
Ξυπνάς και βρίσκεσαι στο σκοτάδι, δεμένη και φιμωμένη. εκείνος λέει ότι θα σε σκοτώσει – ακριβώς όπως όλες τις υπόλοιπες…
(Αγγλικός τίτλος: Land of the Living.)

 

ΤΟ 5ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, του Ian Caldwell (Νέα τιμή 9,90€.)
Ένα χαμένο ευαγγέλιο, ένα αμφισβητήσιμο κειμήλιο και η τελευταία επιθυμία ενός πάπα που αργοπεθαίνει, ενώνουν δύο αδέρφια –και οι δύο ιερείς στο Βατικανό –τα οποία θα κληθούν να λύσουν το μεγαλύτερο μυστήριο της Χριστιανοσύνης. Από τον συν-συγγραφέα του εμβληματικού «Κανόνα των Τεσσάρων».
(Αγγλικός τίτλος: The Fifth Gospel.)

 

13 ΜΕΡΕΣ (Άλις Μάντισον #1), της VM Giambanco (Νέα τιμή 9,90€.)
Η ντετέκτιβ Μάντισον, έχοντας ζήσει ταραγμένα παιδικά χρόνια, τώρα καλείται να λύσει το φόνο μιας τετραμελούς οικογένειας. Δίπλα στα νεκρά τους σώματα είναι χαραγμένες οι λέξεις: 13 μέρες…
(Αγγλικός τίτλος: The Gift of Darkness.)

 

ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ (Άλις Μάντισον #2), της VM Giambanco (Νέα τιμή 9,90€.)
Ο απόηχος μιας παλιάς υπόθεσης απαγωγής τριών παιδιών έρχεται να στοιχειώσει την Άλις Μάντισον σε αυτή τη συνέχεια του βιβλίου 13 Μέρες.
(Αγγλικός τίτλος: The Dark.)

 

Σετ με 40% έκπτωση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΙΟΡΔ & ΤΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ, του Jorn Lier Horst (Δύο βιβλία 19,90€.)
Τα δύο κορυφαία αστυνομικά θρίλερ του Jorn Lier Horst σε ιδιαίτερα οικονομική κασετίνα. Βρείτε τα Κυνηγόσκυλα και το Έγκλημα στα Φιόρδ σε μοναδική τιμή!
(Νορβηγικοί τίτλοι: Vinterstengt & Jakthundene.)

ΥΓ: Αυτές είναι προτάσεις μας για τον Μάρτιο. Αν ακολουθήσετε τα link και κάνετε παραγγελία άνω των 15€ θα έχετε δωρεάν ταχυδρομικά και δωρεάν έξοδα αντικαταβολής. Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε κι εδώ όλη τη συλλογή μας με αστυνομικά μυθιστορήματα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *