Ραντεβού στην έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι!

Η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά ξεκινάει για 35η φορά και μας προσκαλεί να «…πάρουμε το μετρό για Πειραιά!».

Το μεγαλύτερο θερινό πολιτιστικό γεγονός του Πειραιά επιστρέφει από τις 16 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου στο Πασαλιμάνι και προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της να την επισκεφτούν.

Η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά θα φιλοξενήσει δεκάδες περίπτερα γεμάτα βιβλία για όλες τις ηλικίες, με παλιούς και ακυκλοφόρητους τίτλους, εκδότες από όλη την Ελλάδα ενώ θα συνοδεύεται από πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς, εικαστικά δρώμενα, με αφορμή το βιβλίο, για τους μικρούς μας φίλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Εμείς σας περιμένουμε για μια όμορφη βιβλιο-βόλτα στο Πασαλιμάνι, να γνωριστούμε από κοντά, να ξεφυλλίσουμε βιβλία, να χαθούμε μέσα σε ιστορίες και συζητήσεις και φυσικά να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας συγγραφείς.

Άλλωστε έχει έρθει και η ώρα να ετοιμάσουμε τη λίστα των διακοπών μας!

Θα μας βρείτε στο περίπτερο 24!

Ωράριο

  • Από τις 16 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου
  • Ώρες: 19:00-23:00

Εδώ θα βρείτε και την εκδήλωση στο Facebook.

Αυτή τη χρονιά, η κλασική βόλτα του Ιουνίου στο Πασαλιμάνι έχει ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση, καθώς ο σταθμός του Μετρό «Δημοτικό Θέατρο» βρίσκεται μόλις λίγα τετράγωνα πριν από την «είσοδο» της Έκθεσης.

Αγαπημένοι συγγραφείς θα βρίσκονται στο Περίπτερο 24 των Εκδόσεων Διόπτρα από τις 20:00 έως τις 22:00 και θα υπογράφουν αντίτυπα των βιβλίων τους.

  • Σάββατο 17/6 – Βαγγέλης Γιαννίσης
  • Τετάρτη 21/6 – Πάνος Δημάκης
  • Παρασκευή 23/6 – Βάνα Μαυρίδου
  • Σάββατο 24/6 –  Φρόσω Φωτεινάκη
  • Σάββατο 1/7 – Μαρίνα Γιώτη και Κώστας Κρομμύδας

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *