Αρχίζει με εμάς: Τι θα διαβάσουμε στο πολυαναμενόμενο βιβλίο της Κολίν Χούβερ

Κάθε τέλος, μια αρχή. Αρχίζει με εμάς: Το πολυαναμενόμενο βιβλίο της Colleen Hoover έρχεται τον Οκτώβρη στα ελληνικά, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του στην Αμερική!

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει ή ακούσει για το Τελειώνει με εμάς της Colleen Hoover. Ένα βιβλίο που βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στην λίστα με τα best seller των New York Times, ένα βιβλίο του οποίου οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν σε όλο τον κόσμο, ένα βιβλίο που έχει εξελιχθεί σε εκδοτικό φαινόμενο.

βιβλία Hoover

Σημείωση: Αν δεν το έχεις διαβάσει και θέλεις να το διαβάσεις, μπορείς να σταματήσεις εδώ το άρθρο γιατί ακολουθούν λίγα σπόιλερ!

Το It Starts With Us (Αρχίζει με εμάς) είναι το sequel του Τελειώνει με εμάς και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 18 Οκτωβρίου (19 Οκτωβρίου στην Ελλάδα) και εμείς ανυπομονούμε. Και καθώς με εμάς ανυπομονούν και εκατομμύρια ακόμη αναγνώστες, η συγγραφέας φρόντισε να μας δώσει μια μικρή γεύση.

Αρχικά, καθώς υπήρχε μια σύγχυση για το εάν το It Starts With Us (Αρχίζει με εμάς) αποτελεί prequel ή sequel του Τελειώνει με εμάς, η συγγραφέας ήταν ξεκάθαρη: Αυτό το βιβλίο ξεκινάει αμέσως μετά από τον επίλογο του Τελειώνει με εμάς. Πρόκειται δηλαδή για το sequel. Θα διαβάσουμε για την πορεία της ζωής των πρωταγωνιστών μετά το Τελειώνει με εμάς, ενώ ασφαλώς θα υπάρχουν και ορισμένες σκηνές από το παρελθόν τους.

Αυτό που επίσης, διευκρινίζει η Colleen Hoover είναι πως στο βιβλίο θα έχουμε την οπτική τόσο του Άτλας όσο και της Λίλι.  

Αν κάθε τέλος, συνοδεύεται από μια νέα αρχή… τότε τι να περιμένουμε από το Αρχίζει με εμάς;

Πριν Τελειώσει με εμάς, ξεκίνησε με τον Άτλας.

Η Λίλι και ο πρώην σύζυγός της, Ράιλ, έχουν μόλις προσαρμοστεί στη νέα συνθήκη μετά το διαζύγιό τους και στην κοινή ανατροφή του παιδιού τους, όταν η Λίλι πέφτει ξανά μπροστά στον πρώτο της έρωτα. Τον Άτλας. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια χωρισμού, η Λίλι είναι επιτέλους ενθουσιασμένη καθώς όλα δείχνουν πως ο χρόνος είναι με το μέρος τους. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, δέχεται όταν ο Άτλας της ζητάει να βγουν ραντεβού.

O ενθουσιασμός της δεν κρατάει πολύ, καθώς γνωρίζει πως αν και δεν είναι πλέον παντρεμένοι, ο Ράιλ εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της ζωής της και να επιμένει να βρίσκεται σε αυτή. Και με βεβαιότητα δεν θέλει τον Άτλας στη ζωή της πρώην γυναίκας τους και της κόρης του.

Στο Αρχίζει με εμάς, θα διαβάσουμε μια εναλλαγή στις οπτικές της Λίλι και του Άτλας καθώς παρακολουθούμε πώς εξελίσσεται η ζωή τους. Η Λίλι έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη ενώ νιώθει ακόμα την ανάσα του πρώην συζύγου της.  

Για όλους εμάς που διαβάσαμε το Τελειώνει με εμάς και νιώσαμε πως δεν ήταν αρκετό, πως θέλαμε λίγο παραπάνω, η Colleen Hoover το φρόντισε γράφοντας το sequel. Και είμαστε βέβαιοι πως μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις ακόμη.

Το Αρχίζει με εμάς θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά στις 19 Οκτωβρίου.

Υ.Γ. Ανακαλύψτε εδώ όλα τα βιβλία της Colleen Hoover από τις εκδόσεις μας!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *