Στην υγεία δεν χωράει δικαιολογία – 3η Πανελλήνια Ημερίδα Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Πανελλήνια Ημερίδα Υγείας που διοργάνωσε o Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και τον Διεθνή Οργανισμό International Action Art, στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Αλληλεγγύης «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της υγείας, διακεκριμένοι επιστήμονες και πλήθος κόσμου.

Αξιόλογοι και διακεκριμένοι επιστήμονες από τον χώρο της ιατρικής και της εκπαίδευσης και επαγγελματίες ψυχικής υγείας διάνθισαν την ημερίδα με καταρτισμένες εισηγήσεις.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, κυρία Μίνα Γκάγκα, ο Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, κύριος Αναστάσιος Μύτογλου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. «Η Σωτηρία» κυρία Βάϊα Ζαγανά για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας και το συνολικό τους έργο στον τομέα της Υγείας, ο Ψυχίατρος κύριος Νικόλαος Γκούβας για την καινοτόμο πλατφόρμα Melapus, ο κύριος Σταύρος Σταθόπουλος, Πρόεδρος AXEPA και αντιπρόεδρος των φυσικοθεραπευτών στην Ψυχική Υγεία για την προσφορά του στην επιστημονική κοινότητα και η δημοσιογράφος Ελεονώρα Μελέτη για το βιβλίο «Γυναίκα Ψάχνει» αλλά και για την εθελοντική στήριξη κι εγκάρδια προσφορά της στο κοινωνικό έργο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Ως είθισται κάθε Πανελλήνια Ημερίδα προσδιορίζεται από έναν στόχο – δράση που καθορίζει τις εκδηλώσεις της επικείμενης χρονιάς. Για φέτος ο στόχος είναι το σύνθημα : «Στην Υγεία δεν χωράει Δικαιολογία».

Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση, οι σχολές «Νίκος Αμάραντος», το café – bistro APROOPTO και το οινοποιείο Σπύρος Φράγκος στήριξαν έμπρακτα την διεκπεραίωση της ημερίδας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ – Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Γενικός Πρόεδρος της INTERNATIONAL ACTION ART

Κλέα Νίκη Νομικού Τσαντσαρίδη, Η Διευθύντρια ΨΥΧ.Υ.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *