Βάλε το όνομά σου στο επόμενο βιβλίο της Μαρίνας!

Ένας ιδιαίτερος διαγωνισμός από τη Μαρίνα Γιώτη!

Το Γέτι, αυτό το μαγικό μπλε τερατάκι μπήκε στα σπίτια πολλών οικογενειών και έγινε ο πιο πιστός φίλος μικρών αλλά και μεγάλων. Ένα παιδικό βιβλίο που αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο και μαθαίνει στα παιδιά μια μικρή αλλά θαυματουργή λέξη: Ακόμη.

Και οι μικροί μας φίλοι ανακαλύπτουν ότι αυτή είναι μια μαγική λέξη που, όταν τη χρησιμοποιούν σωστά, το μυαλό του μεγαλώνει και μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αρκεί να προσπαθήσει.

Η Μαρίνα Γιώτη ετοιμάζει μια νέα τρυφερή ιστορία η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και ζητά τη συμβολή των μικρών της φίλων.

βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό:

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η συγγραφέας έχει ανεβάσει τον διαγωνισμό στον οποίο μπορούν όλοι να συμμετέχουν. Πώς;

Γράψε μια ή δύο προτάσεις εμπνευσμένες από το «Γέτι» σε σχόλιο και δες το να δημοσιεύεται στο επόμενο βιβλίο της Μαρίνας!

Είσαι μικρός αναγνώστης, γονιός ή εκπαιδευτικός και αγάπησες το «Γέτι, η δύναμη του ακόμη»; Γράψε ένα απόφθεγμα εμπνευσμένο από το βιβλίο και δες το να δημοσιεύεται με το όνομά σου στο νέο βιβλίο της Μαρίνας από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Και δεν τελειώσαμε εδώ! 3 από τους συμμετέχοντες με κλήρωση που θα γίνει στις 11/6 θα κερδίσουν από ένα αγαπημένο παιδικό βιβλίο των εκδόσεων Διόπτρα!

Τι πρέπει να κάνεις;
• Follow στο profil της Μαρίνας
• Το κείμενο σου σε σχόλιο στο post του διαγωνισμού (δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 2 προτάσεις)
• Διάρκεια διαγωνισμού 10/5/21 έως 10/6/21

Βρες εδώ τον διαγωνισμό στο Instagram!

Υ.Γ. Ανακάλυψε όλα τα βιβλία της Μαρίνας Γιώτη από τις εκδόσεις μας. 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *