7+1 καλά ebooks που κοστίζουν λιγότερο από έναν καφέ!

Δεν χωράνε πια τα βιβλία σας στο σπίτι σας; Κοιτάτε τα ράφια να ξεχειλίζουν, αλλά δεν ξέρετε πού να τοποθετήσετε και μια νέα βιβλιοθήκη;

Την ίδια στιγμή θέλετε ένα βιβλίο να ξεκινήσετε «εδώ και τώρα»; Αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε τη μεταφορική ούτε μια μέρα; Για όλους τους παραπάνω λόγους (και όχι μόνο), σας προτείνουμε 7+1 ebooks να τα διαβάσετε ηλεκτρονικά.

Το κάθε e-book κοστίζει μόλις 2,99 ευρώ, δηλαδή… λιγότερο κι από έναν καφέ.

Βρείτε τα όλα συγκεντρωμένα εδώ!

Διαλέξαμε και τίτλους που αποτελούν τα πρώτα βιβλία από σειρές ώστε, αν σας αρέσει, να ξέρετε τι θα διαβάσετε στη συνέχεια. Πάμε να τους δούμε;

Υπόθεση Μίτφορντ: Έγκλημα στο τρένο

οικονομικά ebooks

Μια γυναίκα θα βρεθεί δολοφονημένη μέρα μεσημέρι στο κουπέ ενός τρένου. Τι σχέση θα έχει με ένα άλυτο έγκλημα στην λαμπερή οικία των Μίτφορντ; Η εντυπωσιακή αρχή μιας κορυφαίας σειράς μυστηρίου, βασισμένης σε πραγματικά άλυτα εγκλήματα.

Φόνοι στην πόλη των αγγέλων

οικονομικά ebooks

Καθήκον της να υπηρετεί, να προστατεύει και να μην το βάζει ποτέ κάτω…

Η ντετέκτιβ Ρενέ Μπάλαρντ θα βρεθεί αντιμέτωπη με δύο υποθέσεις αλλά και με τους δαίμονές της. Δύο υποθέσεις που όσα εμπόδια κι αν συναντήσει δεν πρόκειται να εγκαταλείψει.

Κενό Μνήμης

Κενό μνήμης

Ένας βίαιος φόνος ταράζει την ήσυχη πόλη Όρμπεργ και θα συνδέσει, με τρόπο αναπάντεχο, τη μοίρα τεσσάρων ανθρώπων: της Χάνε, του Πέτερ, της Μάλιν και του Τζέικ.

Όλοι έχουν ζήσει κάτι.
Όλοι έχουν δει κάτι.
Όλοι έχουν τα μυστικά τους.

Χωρίς πρόσωπο

οικονομικά ebooks

Είκοσι παλιοί συμμαθητές.
Ένας κατά συρροή δολοφόνος.
Ποιος είναι ο επόμενος στη λίστα του;

Στο στόχαστρο βρίσκονται οι πρώην συμμαθητές του ντετέκτιβ Φάμπιαν Ρισκ. Μπροστά του ανοίγεται το πιο επικίνδυνο μονοπάτι της καριέρας του.

Το διπλανό σπίτι

Το διπλανό σπίτι

Κάποιος ανακαλύπτει μια γυναίκα και ένα παιδί κλειδωμένους σε υπόγειο μεταξύ ζωής και θανάτου. Δεν υπάρχει αναφορά αγνοούμενου προσώπου που να ταιριάζει στο προφίλ τους… O επιθεωρητής Άνταμ Φόλεϊ αναλαμβάνει δράση.

Έγκλημα στα Φιόρδ

οικονομικά ebooks

Ένα συγκλονιστικό αστυνομικό μυθιστόρημα από τον best seller συγγραφέα Jorn Lier Horst με πάνω από 1.500.000 αντίτυπα στη Νορβηγία.

Ένας αποτρόπαιος φόνος σε ένα τουριστικό θέρετρο της Νορβηγίας αποδεικνύεται η πιο σύνθετη, δυσνόητη και γεμάτη βία υπόθεση για τον μεθοδικό αστυνομικό επιθεωρητή Βίλιαμ Βίστιν.

Οι κόρες των αστεριών

Tο πρώτο βιβλίο της συναρπαστικής σειράς η οποία βασίζεται αλληγορικά στον μύθο του πασίγνωστου αστερισμού των Πλειάδων.

Η Μαία και οι αδελφές της είχαν όλες υιοθετηθεί όταν ήταν ακόμη μωρά. Με την ξαφνική είδηση του θανάτου του πατέρα τους, συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια ωθώντας την καθεμία τους στην αναζήτηση της αληθινής καταγωγής της.

Η φλόγα μέσα μας

οικονομικά ebooks
Θα βρει την ευτυχία ή θα ζήσει απλώς μια συνηθισμένη ζωή; Αποφασισμένη να ξεφύγει από την παγίδα της πόλης στην οποία μεγάλωσε στο Τέξας, αρκεί βέβαια να μην αφήσει την καρδιά της να πάρει όλες τις αποφάσεις.

Η Λίμπερτι είναι μια γυναίκα που σε κάθε της βήμα θα συμπορευτείς μαζί της, θα γελάσεις μαζί της, θα ερωτευτείς μαζί της.

Βρείτε όλα τα ebooks μόνο 2,99 ευρώ

Υ.Γ. Αν είστε νέοι στην ανάγνωση ebooks, λύνουμε όλες τις απορίες σας!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *