Το βιβλίο-οδηγός που χρειάζεται κάθε έγκυος!

Βγήκε θετικό. Και τώρα; Είσαι έγκυος και τα συναισθήματα χαράς αλλά και αγωνίας επικρατούν. Βήμα ένα: Πάρε τη βίβλο των εγκύων. Βήμα δύο: Απόλαυσέ το όσο μπορείς.

Σίγουρα μόλις μοιράστηκες τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη, ξεκίνησε ο βομβαρδισμός από συμβουλές από μαμάδες, γιαγιάδες, θείες και γειτόνισσες. Ασφαλώς σε συμβουλεύουν μέσα από την καρδιά τους και επειδή θέλουν να βοηθήσουν.

Από την άλλη είναι εξαιρετικά σημαντικό και ασφαλές να συμβουλεύεσαι τους ειδικούς και κυρίως να μην κάνεις καμία αναζήτηση στο Ίντερνετ καθώς αυτό θα σε γεμίσει με περισσότερο άγχος.

Καθώς δεν μπορείς να έχεις τον γιατρό σου 24 ώρες το 24ωρο ώστε να σου λύσει όλες τις απορίες, μπορείς να εμπιστευτείς με κλειστά μάτια τη Βίβλο των εγκύων. Το βιβλίο «Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος» είναι ένας οδηγός πλήρως ανανεωμένος σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες της ιατρικής!

Πρέπει να πίνω γάλα; Είναι φυσιολογικό που το μωρό κλοτσάει τόσο πολύ; Μπορούμε να κάνουμε έρωτα και μέχρι πότε; Οι ερωτήσεις είναι αμέτρητες από την ώρα που το τεστ εγκυμοσύνης αποδεικνύεται θετικό. Οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ!

βιβλίο για για την εγκυμοσύνη

Το «Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος» είναι ένας πλήρης οδηγός που δίνει πληροφορίες για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν τους μέλλοντες γονείς, όπως η επιλογή γιατρού, οι διαγνωστικές μέθοδοι, η γυμναστική, οι επιλογές τοκετού, η δεύτερη εγκυμοσύνη, τα δίδυμα, το σεξ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και η καισαρική τομή, και παρέχει πρακτικές συμβουλές για να αντιμετωπίσουν συνηθισμένα και ασυνήθιστα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.

Εξετάζεται η εγκυμοσύνη ανά μήνα και τα ζευγάρια ενημερώνονται βήμα προς βήμα για τον τοκετό, τη μεταγεννητική φροντίδα και τον θηλασμό. Επιπλέον, περιλαμβάνεται ένας αναλυτικός οδηγός διατροφής για την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, καθώς και ξεχωριστές ενότητες σε κάθε κεφάλαιο για τους μέλλοντες μπαμπάδες, τους συντρόφους και τις ανύπαντρες μητέρες.

Η συγκεκριμένη αναθεωρημένη έκδοση περιέχει όλες τις ιατρικές εξελίξεις που αφορούν τον προγεννητικό έλεγχο και την ασφάλεια των φαρμάκων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, απαντήσεις σε θέματα σχετικά με όλες τις σύγχρονες τάσεις: τις ωμοφαγικές και χορτοφαγικές δίαιτες, το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τα βιολογικά και τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους υποψήφιους γονείς. Επιπρόσθετα, μεγάλη έκταση έχει δοθεί στο θέμα της εξωσωματικής γονιμοποίησης, της πολλαπλής κύησης, του θηλασμού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού στο σπίτι και στο νερό, καθώς και στις τελευταίες εξελίξεις στην καισαρική.

H συγγραφέας, μητέρα και η ίδια, διατηρεί έναν ήρεμο και καθησυχαστικό τόνο σε όλο το βιβλίο, βοηθώντας πρακτικά τους μέλλοντες γονείς σε αυτή τη δύσκολη και γεμάτη ανησυχίες περίοδο της ζωής τους.

Με λίγα λόγια είναι σαν να έχεις έναν προσωπικό μαιευτήρα να σε καθοδηγεί. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο που κυκλοφορεί σε 34 γλώσσες και το εμπιστεύονται έγκυες και γιατροί σε όλο τον κόσμο!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *