9 αποφάσεις για τo 2019

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που συνήθως παίρνουμε αποφάσεις για τη ζωή μας, αλλά μερικές φορές αργότερα τις εγκαταλείπουμε. Ένας καλός τρόπος για να μπούμε σε πρόγραμμα που θα τηρήσουμε για ολόκληρο το 2019, είναι να συνδυάσουμε τις αποφάσεις μας με ένα καλό βιβλίο.

Υπάρχουν βιβλία που μας προσφέρουν γαλήνη, μας μαθαίνουν πράγματα, μας βοηθούν να θέσουμε στόχους, να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας. Και αν συμφωνείτε με τις παρακάτω 9 αποφάσεις, τότε αξίζει να σκεφτείτε να επενδύσετε λίγο χρόνο και στις αναγνωστικές μας προτάσεις που τις συνοδεύουν.

Περισσότερα ταξίδια, λιγότερη καθιστική ζωή. 
Περισσότερη γνώση, λιγότερες φωνές. 
Περισσότερη φιλοσοφία, λιγότερα reality.
Περισσότερη σκέψη, λιγότερος θυμός. 
Περισσότερη αυτογνωσία, λιγότερες ενοχές. 
Περισσότερα όνειρα, λιγότερες αναβολές.
Περισσότερη αγάπη, λιγότερη καχυποψία.
Περισσότερη γαλήνη, λιγότερος θόρυβος. 
Περισσότερο φως, καθόλου σκοτάδι!

 

Γνώση: Τα 5 μυστικά που πρέπει να ανακαλύψεις πριν πεθάνεις
Τι σας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά στη ζωή; Τι θα ευχόσαστε να είχατε μάθει νωρίτερα;

Ταξίδια: Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του
Είναι μια παραβολή που εμπνέει, προσφέροντας όχι μόνο απαντήσεις σε κάποια από τα μεγάλα ερωτήματα της καθημερινής ζωής αλλά και πρακτικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε εσωτερικό πλούτο, ζωντάνια, ευτυχία και εσωτερική γαλήνη, και να ζήσετε μια ζωή για την οποία θα είστε περήφανοι.

Φιλοσοφία: Κάθε Τρίτη με τον Μόρι
Τα πιο πρακτικά και ειλικρινή μαθήματα ζωής, μαθήματα που έδωσε ο καθηγητής Μόρι στον πρώην φοιτητή του Μιτς.

Όνειρα: Να ευτυχήσω για να πετύχω ή Να πετύχω για να ευτυχήσω;
Ο Νικόλας Σμυρνάκης καταρρίπτει τους μύθους γύρω από την ευτυχία και την επιτυχία και αποκαλύπτει τις πιο δημιουργικές ιδέες για μια ζωή γεμάτη πρόοδο, αγάπη και πληρότητα.

Σκέψη: Το δώρο του θυμού – 11 μαθήματα ζωής από τον παππού μου Μαχάτμα Γκάντι
Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τον θυμό. Είναι ένα πολύ καλό και ισχυρό συναίσθημα που μας δίνει κίνητρο. Αυτό για το οποίο θα πρέπει να ντρεπόμαστε είναι ο λάθος τρόπος έκφρασής του.

Αυτογνωσία: Πρώτες βοήθειες – Γίνε γιατρός της ψυχής σου
Χρησιμοποιώντας παραδείγματα με ευχάριστο ύφος, χιούμορ και διεισδυτική ματιά αυτό το βιβλίο είναι το ιδανικό φαρμακείο για τον ψυχολογικό πόνο. Κάθε μέρα μπορεί να αντιμετωπίσουμε συναισθήματα όπως ενοχές, αποτυχία, απόρριψη, ψυχολογικά τραύματα. Ήρθε η ώρα να τα κοιτάξουμε κατάματα.

Γαλήνη: The Inside out Revolution – Η επανάσταση αρχίζει μέσα μας!
Ανακαλύπτουμε την εσωτερική μας σοφία και ζούμε με λιγότερο στρες στηριζόμενοι σε τρεις απλές αρχές!

Φως: Το παιδί που κρύβουμε μέσα μας
Θα γνωρίσεις το παιδί μέσα σου και να γίνετε φίλοι. Θα μας βοηθήσει όλους να καταλάβουμε το φωτεινό και το σκοτεινό παιδί που συνυπάρχουν μέσα μας καθώς και όποιον είναι διατεθειμένος να δουλέψει με τον εαυτό του μέσα από πρακτικές ασκήσεις και συμβουλές.

Αγάπη: Για μια υπέροχη ζωή
Ένα βιβλίο που θα σας δώσει την ώθηση να φτάσετε στο απόγειο της επιτυχίας! Το πραγματικό μεγαλείο ξεκινά μόλις αρχίσεις να βγαίνεις από τη «ζώνη» που αισθάνεσαι άνετα.

? Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε μόνο μία συμβουλή για το 2019: Βρείτε χρόνο να διαβάσετε βιβλία, θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας! Αν ψάχνετε κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης, πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρη τη συλλογή μας.

One Comment

  1. Pingback: Δημοσιεύσεις για το βιβλίο 'Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω;'

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *