Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο με τη Μάρεα Λαουτάρη για τον Anthony Robbins

Με αφορμή το νέο βιβλίο του κορυφαίου Anthony Robbins «Τα βήματα του Γίγαντα», η Μάρεα Λαουτάρη, Life & Business Coach, Strategic Interventionist, βάζει τα θεμέλια για να έχουμε καθημερινή έμπνευση, με ασκήσεις που θα μας προτρέψουν να κάνουμε μεγάλα βήματα προόδου στην ποιότητα ζωής μας.

Μέσα από μια δυναμική δίωρη βιωματική παρουσίαση, η Μάρεα Λαουτάρη μοιράζεται μαζί μας:

– Απλές τεχνικές επιτυχίας του Anthony Robbins

– Συμβουλές για καλύτερες σχέσεις

– Από την θεωρία στην πράξη – Τρία βήματα για την αλλαγή

– Αύξηση της ενέργειας μας

Σε τι ωφελεί η έμπνευση αν δεν οδηγεί σε δράση; Βασιζόμενος στις αποτελεσματικότερες τεχνικές και στρατηγικές που προσφέρονται στο βιβλίο “Τα βήματα του Γίγαντα“, ο διάσημος συγγραφέας Anthony Robbins σας προσφέρει καθημερινή έμπνευση και προτείνει ασκήσεις που θα σας προτρέψουν να κάνετε γιγαντιαία βήματα προόδου στην ποιότητα της ζωής σας. Από την απλή δύναμη της λήψης αποφάσεων μέχρι τα πιο εξειδικευμένα εργαλεία που μπορούν να επαναπροσδιορίσουν την ποιότητα των σχέσεων, των οικονομικών, της υγείας και των συναισθημάτων σας, ο Robbins σας δείχνει πώς να αποκομίσετε τα μέγιστα αποτελέσματα επενδύοντας τον ελάχιστο χρόνο. Τα Βήματα του Γίγαντα, είναι το απόλυτο σχέδιο δράσης για τη ζωή μας!

>Το δωρεάν βιωματικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στις 21:00 στα Public Συντάγματος! Μάθετε περισσότερα στο σχετικό event και ακολουθήστε τη σελίδα της Μάρεας Λαουτάρη στο Facebook.

>Βρείτε εδώ όλα τα βιβλία του Anthony Robbins που κυκλοφορούν στα ελληνικά.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *