Όροι Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού Moulinex και Χρήστος Βέργαδος

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και τα δώρα αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Διόπτρα.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»).

3. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

4. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 14.00 π.μ. της 21ης Δεκεμβρίου 2017 και θα λήξει στις 11:59:59 μ.μ. της 28ης Δεκεμβρίου 2017.

5. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται ως εξής: Οποιοσδήποτε Δικαιούμενος Συμμετοχής εισέρχεται στη διεύθυνση: https://blog.dioptra.gr/blog/2017/12/20/vergadosvivlio έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση εφόσον καταχωρήσει το ονοματεπώνυμό του και το email του στην ειδική φόρμα συμμετοχής της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

6. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία των Εκδόσεων Διόπτρα την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στις 10.00 π.μ. Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ όλων των έγκυρων συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.

7. Από την κλήρωση θα προκύψουν τρεις (3) νικητές και τα Δώρα του Διαγωνισμού, μία προσφορά των Εκδόσεων Διόπτρα και της Moulinex, είναι: 1ος Νικητής: Βιβλίο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής και Κουζινομηχανή QA506 Masterchef Gourmet – ισχύς 900W 2ος Νικητής: Βιβλίο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής και Μίξερ HM6151 – ισχύς 500W 3ος Νικητής: Βιβλίο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής και Ραβδομπλέντερ DD8611 – με 20 ταχύτητες

8. Ο τυχεροί νικητές θα ειδοποιηθούν με email από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

9. Οι τυχεροί νικητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την αποδοχή του δώρου εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία της ενημέρωσής του. Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής του δώρου θα γίνει νέα κλήρωση. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του δεύτερου νικητή ή δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με αυτόν θα γίνει εκ νέου κλήρωση.

10. Το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται ούτε ανταλλάσσεται με άλλα δώρο ή χρηματικά ποσά.

11. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

12. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου του, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

13. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

14. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Διόπτρα.

2 Comments

  1. Pingback: Κλήρωση για δώρα από τη Moulinex και το βιβλίο του Χρήστου Βέργαδου! – Dioptra Blog

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *