Δώστε όνομα σε ένα βιβλίο μας!

Η διαδικασία επιλογής τίτλου για ένα νέο βιβλίο είναι σύνθετη. Μελετάμε τους τίτλους με τους οποίους έχει ήδη εκδοθεί σε διάφορες χώρες και ταυτόχρονα σκεφτόμαστε ιδέες για έναν τίτλο που θα ταιριάζει με τον συγγραφέα, το θέμα, τα υπόλοιπα βιβλία μας, αλλά και με τη γενικότερη αισθητική μας. 

Μιας και είναι πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία -στην οποία είναι ανεκτίμητη η άποψη των αναγνωστών- σκεφτήκαμε να ζητήσουμε τη γνώμη σας. Παρακάτω ψηφίζετε τον τίτλο για το πρώτο βιβλίο της βραβευμένης Tessa Dare που εκδίδουμε για πρώτη φορά. Και παράλληλα μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε 3 βιβλία μας που εσείς θα διαλέξετε! Ο αγγλικός τίτλος του βιβλίου είναι «Romancing the Duke».

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου:
Η Ιζόλδη Οφηλία Γκουντνάιτ, κόρη ενός διάσημου συγγραφέα, μεγάλωσε με παραμύθια για γενναίους ιππότες και όμορφες παρθένες. Ποτέ δεν αμφέβαλε πως και το δικό της μέλλον τής επιφύλασσε τον έρωτα. Τα παραμύθια προσέφεραν αναρίθμητες δυνατότητες. Παρ’ όλα αυτά, όσο μεγάλωνε, η Ίζι τις διέγραφε μία μία:
•Μεταμορφώνεται από ασχημόπαπο σε κύκνο;
•Πέφτει θύμα απαγωγής ενός ωραίου ληστή;
•Ένας γοητευτικός πρίγκιπας τη σώζει από τη φτώχεια;
Όχι, όχι και…χμ. Πλέον η Ίζι έχει παραιτηθεί από τις ελπίδες της να ζήσει τον έρωτα. Της αρκεί να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι της. Ποια παραμύθια απέμειναν για μια εικοσιεξάχρονη, πάμφτωχη γυναίκα που δεν έχει φιληθεί ποτέ;

 

 

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το βραβευμένο βιβλίο της Tessa Dare, μπορείτε να δείτε και τη σελίδα της συγγραφέως.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *