Κληρώσεις βιβλίων Νοεμβρίου!

Μπήκε ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου και σιγά-σιγά κάνουμε σχέδια για τις γιορτές. Δεν θα ήταν, όμως, ωραίο αντί να περιμένετε τα Χριστούγεννα, να σας κάνουν δώρα από τώρα; Συγκεντρώσαμε 10 διαγωνισμούς μας που τρέχουν αυτήν την περίοδο και σας τους παρουσιάζουμε με links για να δηλώσετε γρήγορα συμμετοχή σε όποιον σας ενδιαφέρει. Για ευκολία μπορείτε να πατήσετε και πάνω στις φωτογραφίες και θα σας ανοίγει η σελίδα του κάθε διαγωνισμού.

? Ξεκινάμε με μια κλήρωση για 15 βιβλία! Φτάσαμε τους 150.000 φίλους στο Facebook και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας! Συμμετοχές εδώ μέχρι την Κυριακή το βράδυ.

 

? Σε συνεργασία με την ομάδα Βιβλιο-παρουσιάσεις-κριτικές κληρώνουμε δύο αντίτυπα από το νέο ιστορικό μυθιστόρημα της Lucinda Riley. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.

 


? Σε συνεργασία με τη σελίδα Mama365 κλήρωση για 3 αντίτυπα από το νέο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, Πλατς Μουτς. Συμμετοχές εδώ!

 

? Σε συνεργασία με τη σελίδα myTwins χαρίζουμε 4 αντίτυπα από το νέο βιβλίο οικογενειακής φροντίδας Γιατί οι Δανοί μεγαλώνουν τα πιο ευτυχισμένα παιδιά στον κόσμο. Συμμετοχές εδώ μέχρι την Παρασκευή!

 

? Σε συνεργασία με τη σελίδα Superior Books κλήρωση για 2 αντίτυπα του βιβλίου μυστηρίου Η Τέταρτη Πόρτα. Συμμετοχές εδώ μέχρι το τέλος του μήνα.

 


? Σε συνεργασία με τη σελίδα SkalaTimes κλήρωση για την Εκδίκηση, της Άννας Γαλανού, και για το νέο δικαστικό θρίλερ Κινούμενη Άμμος. Συμμετοχές εδώ μέχρι το τέλος του μήνα.

 

? Σε συνεργασία με την ομάδα Με αρέσει το βιβλίο… Αφού! κληρώνουμε το εξαιρετικό θρίλερ Σε κάποιους αξίζει ο θάνατος. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.

 

? Σε συνεργασία με το περιοδικό Taλκ χαρίζουμε 3 αντίτυπα από το νέο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, καθώς και 3 συλλεκτικούς καμβάδες με ζωγραφιές από το παραμύθι. Συμμετοχές εδώ μέχρι την Κυριακή.

 

? Σε συνεργασία με το blog Το μεγαλείο των Τεχνών χαρίζουμε 2 αντίτυπα από το βιβλίο μυστηρίου Η Τέταρτη Πόρτα. Συμμετοχές εδώ μέχρι το Σάββατο.

 

? Σε συνεργασία με το blog MamasnPapas κληρώνουμε έναν τρισδιάστατο παγκόσμιο Άτλαντα. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.

Καλή επιτυχία και να περάσετε έναν ατμοσφαιρικό Νοέμβριο με πολλά καλά βιβλία για συντροφιά!

5 Comments

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *