Κληρώσεις βιβλίων Αυγούστου!

Καθώς ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για διακοπές σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να σας δώσουμε την ευκαιρία να κερδίσετε μερικά καλά βιβλία για να γεμίσετε τις βαλίτσες σας. Συγκεντρώσαμε διάφορους διαγωνισμούς μας που τρέχουν αυτήν την περίοδο και σας τους παρουσιάζουμε με Links για να δηλώσετε εύκολα συμμετοχή σε όποιον σας ενδιαφέρει. Μείνετε συντονισμένοι με το blog μας και τους λογαριασμούς μας στα social media για να ενημερώνεστε για όλες τις κληρώσεις μας.

? Κάθε Πέμπτη τρέχουμε στη σελίδα μας στο Facebook μια νέα κλήρωση για βιβλία τα οποία διαλέγετε εσείς έπειτα από ψηφοφορία. Αυτήν την εβδομάδα δίνουμε 10 βιβλία και μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι την Τετάρτη 9 του μηνός.

 

 

? Σε συνεργασία με τη σελίδα Ανθομέλι κληρώνουμε 2 αντίτυπα του ψυχολογικού θρίλερ της Chevy Stevens, Εκείνη τη Νύχτα. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 21 του μηνός.

 

? Σε συνεργασία με τη σελίδα Lady’s Note κληρώνουμε 6 ρομαντικά ιστορικά μυθιστορήματα Elxis. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 13 του μηνός.

 

? Σε συνεργασία με το λογοτεχνικό περιοδικό Fractal κληρώνουμε 10 μυθιστορήματα! Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 22 του μηνός.

 

? Σε συνεργασία με τη σελίδα Book City κληρώνουμε 2 αντίτυπα από το νέο μυθιστόρημα της Kimberley Freeman, Ντουέτο. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 6 του μηνός.

? Σε συνεργασία με τη σελίδα Chill and Read κληρώνουμε 3 αντίτυπα από το νέο ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα της Johanna Lindsey, Εξόριστη Πριγκίπισσα. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 7 του μηνός.

? Σε συνεργασία με το γκρουπ Βιβλιοταξιδεύματα κληρώνουμε το νέο ιστορικό μυθιστόρημα της Belinda Alexandra, Άγρια Λεβάντα. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

? Σε συνεργασία με τη σελίδαVivlia4U κληρώνουμε 2 αντίτυπα από το αστυνομικό Έγκλημα στην Οικογένεια του Σερ Τζέιμς και 2 αντίτυπα από το αστυνομικό του Βαγγέλη Γιαννίση, Ο χορός των νεκρών. Συμμετοχές εδώ και εδώ μέχρι τις 27 του μηνός.

Καλή επιτυχία και να περάσετε έναν φανταστικό Αύγουστο με πολλά καλά βιβλία για συντροφιά!

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *