Με τον Anthony Robbins στο Λονδίνο

Μιλάει ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος, νικητής του μεγάλου διαγωνισμού που είχε ως έπαθλο ένα σεμινάριο με τον Anthony Robbins στο Λονδίνο: 
Όταν κέρδισα το 4ήμερο σεμινάριο παγκόσμιας εμβέλειας Απεριόριστη Δύναμη (UPW – Unleash the power within) του Anthony Robbins, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα γύρναγα πίσω στην Ελλάδα με τόση θετική διάθεση και ενέργεια. Πραγματικά ήταν μια ανεπανάληπτη και φανταστική εμπειρία να παρακολουθείς αυτόν τον γεμάτο ενέργεια άνθρωπο να σου μιλάει με τέτοια οικειότητα και μεταδοτικότητα που σε κέρδιζε.

Μοιραζόταν προσωπικά του βιώματα με απλότητα. Σου έδειχνε ότι πίστευε αυθεντικά σε εσένα και αυτό που σου μετέφερε ήταν μια απίστευτη έκρηξη ενέργειας και θετικής διάθεσης. Μου έφερε στο προσκήνιο τόσο την αγάπη προς τον εαυτό μου όσο και την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου. Το ότι περπάτησα στην φωτιά είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ και κάτι για το οποίο αισθάνομαι πολύ περήφανος που το κατάφερα. Η περηφάνια για τον εαυτό μου και για το τι μπορώ να πετύχω αν πραγματικά εστιάσω σε αυτό, ήταν ένα μεγάλο μάθημα ζωής για εμένα.

01Εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που ορίζουμε την ζωή μας και το που θέλουμε να πάμε. Εμείς έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε την διάθεση μας αν εστιάσουμε στην αλλαγή της αντίληψης μας στο να βλέπουμε σε όλες τις καταστάσεις τη θετική όψη και να την εκμεταλλευόμαστε. Στο να περάσουμε σε αυτό που ο Anthony Robbins τόνιζε συνέχεια, δηλαδή από το στάδιο της παθητικότητας σε αυτό της ενεργητικότητας. Στο να μην φοβάμαι τις αλλαγές (που σε έναν μεγάλο βαθμό ισχύει για εμένα) αλλά να τις επιδιώκω ώστε να εμπλουτίσω τη ζωή μου!

Επιπλέον μου υπενθύμισε κάτι πολύ σημαντικό το οποίο είχα παραμελήσει και το οποίο έχει να κάνει με τον σεβασμό στο σώμα και γενικότερα την σωματική υγεία. Δηλαδή για να μπορέσω να είμαι ενεργητικός και να χρησιμοποιώ όλες μου τις δυνάμεις για να βελτιώνω καθημερινά την ποιότητα της ζωής μου, χρειάζεται να φροντίζω το σώμα μου και να τρέφομαι σωστά.

*Ανακαλύψτε κι εσείς τα δύο βιβλία του Anthony Robbins που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *