Κληρώσεις βιβλίων Απριλίου!

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει με ορμή, σκεφτήκαμε -όπως κάθε μήνα- ότι θα ήταν ωραίο να σας δώσουμε την ευκαιρία να κερδίσετε μερικά καλά βιβλία. Συγκεντρώσαμε διάφορους διαγωνισμούς μας που τρέχουν αυτήν την περίοδο και σας τους παρουσιάζουμε με Links για να δηλώσετε εύκολα συμμετοχή σε όποιον σας ενδιαφέρει. Μείνετε συντονισμένοι με το blog μας και τους λογαριασμούς μας στα social media για να ενημερώνεστε για όλες τις κληρώσεις μας.

1- Σε συνεργασία με τη σελίδα Gaming News by Dimitra Diamantouli, κληρώνουμε το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Σκοτεινή Ύλη. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 26 Απριλίου.
%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-sci-fi

2- Σε συνεργασία με την ομάδα Είμαι Φίλος του Βιβλίου, κληρώνουμε το σκανδιναβικό αστυνομικό Τα Κυνηγόσκυλα. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 30 Απριλίου.
605235

3- Σε συνεργασία με το blog Το Μεγαλείο των Τεχνών, κληρώνουμε 2 αντίτυπα από το ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα Εραστές για Πάντα. Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 24 Απριλίου.
22916

4- Σε συνεργασία με τη σελίδα My Lovable Baby, κληρώνουμε ένα βιβλίο που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε μόνοι σας καλλυντικά! Συμμετοχές εδώ μέχρι τις 30 Απριλίου.
04

5- Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Σολώνειο στην Κύπρο, κλήρωση για το αστυνομικό θρίλερ Σιωπή των Δέντρων. Συμμετοχές εδώ (μόνο για κατοίκους της Κύπρου) μέχρι τις 30 Απριλίου.
03

6- Σε συνεργασία με τη σελίδα Lavart, κλήρωση για 2 αντίτυπα από ένα νέο βιβλίο ηγεσίας με τη σοφία του Ιούλιου Καίσαρα. Συμμετοχές εδώ, μέχρι τις 26/4.
53

7- Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα, «Φως μέσα στη Θύελλα». 3 τυχεροί κερδίζουν δείπνο με τον συγγραφέα στο εστιατόριο Yoleni’s και το νέο του βιβλίο με προσωπική αφιέρωση! Εδώ δηλώνετε συμμετοχή μέχρι τις 25/4.
04

8- Σε συνεργασία με τη ραδιοφωνική εκπομπή Notebook, κληρώνουμε 2 αντίτυπα από το νέο βιβλίο της Φωτεινής Ναούμ. Συμμετοχές εδώ, μέχρι τις 28/4.
10

Bonus! Κάθε Πέμπτη μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο Facebook όπου ξεκινάμε μια νέα κλήρωση για 3 βιβλία τα οποία διαλέγετε εσείς έπειτα από ψηφοφορία. Εδώ θα βρείτε την κλήρωση αυτής της εβδομάδας στην οποία μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι την Κυριακή 23 του μηνός.
50

One Comment

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *