Σεμινάριο Believe In You: Πώς να γνωρίσετε τον εαυτό σας

Το Believe in you προσφέρει μια σειρά σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης σε θέματα όπως θετική σκέψη, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, στοχοθεσία, διαχείριση χρόνου, νοοτροπία νικητή και αναζήτηση εργασίας.
Το νέο σεμινάριο του Believe in you με τίτλο «Πώς να γνωρίσετε τον εαυτό σας» καλεί σε μια εξερεύνηση των διάφορων πτυχών του εαυτού μας με απώτερο στόχο να κατανοήσουμε περισσότερο τη συμπεριφορά μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους, αλλά και φυσικά να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας. Με τη χρήση μιας σειράς ασκήσεων, πρακτικών συμβουλών και πραγματικών παραδειγμάτων θα επιχειρηθεί το χτίσιμο της αυτογνωσίας μας που αποτελεί τη βάση για υγιείς σχέσεις, καθώς και την αφετηρία της προσωπικής μας ανάπτυξης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τις αξίες και τις ανάγκες τους, να ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους με βάση τα πραγματικά θέλω τους, να χτίσουν ενσυναίσθηση και να βρίσκονται σε διάλογο με τον εαυτό τους, καθώς και να αναγνωρίσουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία και τα χαρίσματά τους.

Δήλωση συμμετοχής: http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshop15
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Κόστος σεμιναρίου: 25€ με πληρωμή έως και μια μέρα πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site http://www.believeinyou.gr/
ή τη σελίδα του Believe In You στο Facebook

Εισηγήτρια: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας
Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, 17:30 – 20:30μ.μ.
Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα (τηλ. 2108225983)

Print

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *