Σεμινάριο Believe In You: Διαχείριση Αλλαγών

Το Believe In You προσφέρει μια σειρά σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης σε θέματα όπως θετική σκέψη, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, στοχοθεσία, διαχείριση χρόνου, νοοτροπία νικητή και αναζήτηση εργασίας.
Το νέο σεμινάριο του Believe In You με τίτλο «Διαχείριση Αλλαγών» εξερευνά τους τρόπους διαχείρισης των αλλαγών σε μια εποχή όπου όλα μεταλλάσσονται συνεχώς. Μεταβάλλονται οι σχέσεις, τα δεδομένα, οι γύρω μας, εμείς οι ίδιοι και το ζητούμενο είναι σε ποιο βαθμό είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε και να διαχειριστούμε αυτές τις αλλαγές.

Με τη χρήση μιας σειράς ασκήσεων, πρακτικών συμβουλών και πραγματικών παραδειγμάτων, το σεμινάριο θα διερευνήσει τους λόγους για τους οποίους αντιστεκόμαστε στις αλλαγές, τους τρόπους αποδέσμευσης από γεγονότα του παρελθόντος, τη διαχείριση απροσδόκητων αλλαγών. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γίνουν δεκτικοί στις αλλαγές, να μάθουν τρόπους προσαρμογής και να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να ακολουθήσει νέα μονοπάτια.

Δήλωση συμμετοχής: http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshop16
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Κόστος σεμιναρίου: 25€ με πληρωμή έως και μια μέρα πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site http://www.believeinyou.gr/
ή τη σελίδα του Believe In You στο Facebook

Εισηγήτρια: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας
Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015, 17:30 – 20:30μ.μ.
Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα (τηλ. 2108225983)

Print

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *