Σεμινάριο Believe In You: Ικανότητες Επιτυχίας

Η επιτυχία φαντάζει δύσκολη στα μάτια πολλών. Μια επιτυχημένη ζωή, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα, μπορεί να επιτευχθεί, όμως, εάν γνωρίζουμε πώς να διεκδικούμε όσα θέλουμε στη ζωή, πώς να πείθουμε για τις θέσεις και τις απόψεις μας, πώς να διαχειριζόμαστε το χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά και πώς να αναγνωρίζουμε τα ταλέντα μας. Επιπλέον βοήθεια σε όλα αυτά που ίσως μοιάζουν ακατόρθωτα για αρκετούς, είναι η αποτελεσματική επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και η ικανότητα αναγνώρισης και αποδοχής των διαφορετικών απόψεων και ανθρώπων γύρω μας.

Το Believe in You προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα σεμιναρίων γύρω από τις ικανότητες επιτυχίας. Το πρόγραμμα αποτελείται από τρεις κύκλους σεμιναρίων. Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων («Παλεύω για τα θέλω μου») εστιάζει στη διεκδικητικότητα, τις διαπραγματεύσεις και την πειθώ. Ο δεύτερος κύκλος («Εκφράζομαι, εκτίθεμαι, επικοινωνώ») αφορά στις επικοινωνιακές ικανότητες, την αποδοχή της κριτικής, τη γλώσσα του σώματος και την ορθή παρουσίαση του εαυτού μας, ενώ ο τρίτος κύκλος («Μπορώ, προλαβαίνω, ηγούμαι») εστιάζει στη διαχείριση χρόνου και διαφορετικότητας και τα θέματα ηγεσίας. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν όλες τις αναγκαίες δεξιότητες για μια ορθή παρουσίαση του εαυτού τους (personal branding), που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας και θα τους οδηγήσουν στην επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Το κάθε ένα από τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν θα έχει τρίωρη διάρκεια.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το Believe In You αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων.
Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται μια θετική στάση ζωής. Το περιεχόμενό του είναι ποικίλης ύλης, περιλαμβάνοντας τομείς όπως Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Ο κύκλος της Δευτέρας: Παλεύω για τα «θέλω» μου:
8/6: Διεκδικητικότητα
15/6: Διαπραγματεύσεις
22/6: Πώς να καλλιεργήσετε χιούμορ (ΝΕΟ)
29/6: Πώς να καλλιεργήσετε πειθώ (ΝΕΟ)

Ο κύκλος της Τρίτης: Εκφράζομαι, εκτίθεμαι, επικοινωνώ:
2/6: Η τέχνη της επικοινωνίας
9/6: Πώς να κάνετε και να δέχεστε κριτική
16/6: Γλώσσα του σώματος
23/6: Πώς να πουλάτε τον εαυτό σας (ΝΕΟ)

Ο κύκλος της Πέμπτης: Μπορώ, προλαβαίνω, ηγούμαι:
5/6: Πώς να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας (εκτάκτως Παρασκευή)
11/6: Διαχείριση χρόνου
18/6: Διαχείριση διαφορετικότητας (ΝΕΟ)
25/6: Ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων (ΝΕΟ)

Εισηγήτρια θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τις ώρες 18:30-21:30 στο ΙΙΕΚ Δέλτα Αθήνας.

Το κόστος ανά άτομο είναι 25€ ανά σεμινάριο, ενώ η τιμή στο χώρο του σεμιναρίου την ημέρα διεξαγωγής του είναι 30 ευρώ. Ισχύουν πακέτα προνομίων που περιλαμβάνουν εκπτώσεις και δωρεάν συμμετοχές σε σεμινάρια για τους Believe In You Friends (περισσότερες πληροφορίες εδώ: Believe In You Friends).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τόπος διεξαγωγής: ΙΙΕΚ Δέλτα Αθήνας (Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, τηλ. 2108225983).
Ώρα προσέλευσης: 18:00 μμ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6128281

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρει εδώ:
http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops14

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για τη συμπλήρωση των ομάδων.

Print

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *