Φτιάξε το δικό σου παραμύθι!

Ο Οκτώβριος στον «Καλό Αγωγό» είναι ο μήνας του παραμυθιού!
Τα πρωινά του Σαββάτου είναι αφιερωμένα σε ξεχωριστά εργαστήρια Πολλαπλής Νοημοσύνης για γονείς και παιδιά με τίτλο «Φτιάξε το δικό σου παραμύθι«!

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας και δημιουργικής γραφής, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας και τους γονείς τους, το οποίο ενισχύει την πολλαπλή νοημοσύνη, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία!

Μέσα από δράσεις και παιχνίδια, φτιάχνουμε το δικό μας παραμύθι ενισχύοντας ξεχωριστά, αλλά και συνδυαστικά διάφορους τύπους νοημοσύνης. Γινόμαστε μικροί συγγραφείς, εικονογράφοι και βιβλιοδέτες, ενώ δραματοποιούμε, τραγουδάμε και κατασκευάζουμε την ιστορία μας μαζί με όλη την ομάδα.

Είναι μια όμορφη ευκαιρία για τους γονείς να ανακαλύψουν τα ταλέντα των παιδιών τους και τον τρόπο που σκέφτονται, αλλά και για τα παιδιά να μοιραστούν με τους γονείς τους ξεχωριστές στιγμές και εμπειρίες!

Ο χώρος του Idea Lab, όπου θα υλοποιηθεί το εργαστήριο, φιλοξενεί μέχρι 36 άτομα, επομένως είναι απαραίτητο να δηλώσει συμμετοχή, τουλάχιστον μία μέρα πριν, όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τηλεφωνικά (2810 210022) ή με e-mail (kalosagogos@gmail.com).

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι τρεις (3) ώρες και το κόστος ανά άτομο είναι 10€.
Ενημερωθείτε για την εκπτωτική πολιτική και τις προσφορές μας.

Οι οκτώ πρώτοι που θα δηλώνουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μια θεματική βιβλιογωνιά στο Book Play με τα παιδιά τους, χωρίς κόστος.

Ιστοσελίδα: www.kalosagogos.gr
Facebook: www.facebook.com/PollapliNoimosini
Twitter: @KalosAgogos
Blog: http://kalosagogos.blogspot.gr
Βιβλίο: http://www.dioptra.gr/Vivlio/313/719/Pollapli-noimosuni/:

 

 

One Comment

  1. Εχω δημιουργησει απο περυσι στους Μικρους Συγγραφεις μια παιδικη χριστ -ουγεννιατικη ιστορια καθως αποτελειωσα στα αγγλικα ενα αισιο τελος σε παιδικη πασχαλινη ιστορια που δημοσιευτηκαν και οι δυο αναγνωσεις μου μετα την εμπλουτιση κειμενου στην 1η ιστορια που επαναποθηκευσα μεσω καποιων αλλαγων & τη συμπιεσα στα Εγγραφα σβηνοντας τη συνοπτικη…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *