Νέες χαμηλότερες τιμές για τα ebooks μας!

Η στροφή προς το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι πλέον γεγονός. Μικρός όγκος, εύκολη ταξινόμηση, γρήγορη διαχείριση, απλή μεταφορά, χαμηλότερη τιμή, επιλογές προσαρμογής της γραμματοσειράς στις δικές μας προτιμήσεις, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα των ebooks που δικαιολογούν την αυξημένη τους ζήτηση τα τελευταία χρόνια.

Θεωρώντας λοιπόν ότι πρέπει να αυξηθεί η διείσδυση των ebooks και στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό, αποφασίσαμε να κάνουμε τους τίτλους μας ακόμα πιο προσιτούς ώστε να έχουν περισσότεροι την ευκαιρία να γνωριστούν με το νέο αυτό μέσo.

Για αυτό το λόγο προχωρήσαμε σε μείωση τιμών με όλα τα αστυνομικά μας βιβλία να κοστίζουν πλέον 11,99 €, ενώ στην ίδια  ή χαμηλότερη τιμή μπορείτε να βρείτε και άλλους τίτλους όπως τη σειρά αρχαιολογικών θρίλερ του David Gibbins. Έτσι, τα περισσότερα ebooks των εκδόσεών μας διατίθενται πλέον σε τιμή 9,99 € ή 11,99 €.

Επωφεληθείτε λοιπόν των νέων, πιο προσιτών, τιμών μας και ανανεώστε την ηλεκτρονική σας βιβλιοθήκη με ελάχιστο κόστος! Δείτε τον κατάλογο των ebooks μας εδώ.

 

 

One Comment

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *