5 βιβλία με κεράσια και 1 συνταγή!

Καθώς η Άνοιξη μας αποχαιρετά, έχει φτάσει επισήμως και η εποχή των κερασιών! Αυτό το υπέροχο φρούτο έχει τιμηθεί από πολλούς συγγραφείς βρίσκοντας θέση στον τίτλο των βιβλίων τους. Έχετε διαβάσει κάποιο από αυτά; Έχετε άλλα αγαπημένα βιβλία που να σας φέρνουν στον νου τα κεράσια; Μοιραστείτε τα κι εσείς με όλους τους αναγνώστες! 

%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b93f62fea63ea3ca1f69a17540e87aafaf-1

%ce%b1%ce%b5 0d4e22767e35850bf7c3735b3eefaf2213

Ένα καλό βιβλίο όμως, μπορεί να συνοδευτεί και από μια γευστική απόλαυση. Ζητήσαμε από τη Βάσια Ακαρέπη, τη συγγραφέα του εξαιρετικού μυθιστορήματος, Το Αίνιγμα της Κερασόπιτας, να μας προτείνει μια συνταγή με κεράσια και ιδού!

Θα χρειαστείτε: 450 γρ. κεράσια φρέσκα, 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 φακελάκι baking powder, ελάχιστο αλάτι, 2 αυγά, 150 γρ. ζάχαρη, 1/2 φλυτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 80 ml γάλα, βανίλια και ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού. Ακολουθήστε το link για να φτιάξετε μια λαχταριστή κερασόπιτα!%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%8c%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%ae