Εργαστήριο βιβλίων – Εξώφυλλα #1

Η διαδικασία επιλογής εξωφύλλου είναι σύνθετη. Όταν πρόκειται για βιβλίο που θα μεταφράσουμε από το εξωτερικό, μελετάμε τα ξένα εξώφυλλα που ήδη υπάρχουν και, αν κρίνουμε ότι κάποιο μας αρέσει, το αγοράζουμε από τον αντίστοιχο εκδότη. Σε άλλη περίπτωση, όπως και σε όλα τα ελληνικά βιβλία, ξεκινάμε να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα εξώφυλλο που θα ταιριάζει με τον συγγραφέα, το θέμα, τον τίτλο αλλά και με τη γενικότερη αισθητική μας. 

Μιας και είναι πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία, στην οποία είναι ανεκτίμητη η άποψη των αναγνωστών, σκεφτήκαμε να ζητάμε και τη γνώμη σας για ορισμένα από αυτά και ίσως το καθιερώσουμε να το κάνουμε κάθε μήνα. Μέχρι τη Δευτέρα έχουμε θέσει σε ανοιχτή ψηφοφορία τα εξώφυλλα δύο διαφορετικών αστυνομικών μυθιστορημάτων. Αν θέλετε μπορείτε να μας βοηθήσετε να διαλέξουμε και ως ανταμοιβή σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε δωρεάν βιβλία.

>Κατ” αρχάς, έχουμε το νέο θρίλερ της Mo Hayder (Φονικό Κελάηδισμα, Σιωπή των Δέντρων). Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα δύο υποψήφια για την Τελετουργία και εδώ μπορείτε να ψηφίσετε, λαμβάνοντας παράλληλα σε μια κλήρωση για 3 αντίτυπα.

50 51

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>Το δεύτερο εξώφυλλο που έχουμε θέσει σε ανοιχτή ψηφοφορία μέχρι τη Δευτέρα είναι για το νέο βιβλίο της Έλενας Ακρίτα, που κυκλοφορεί στις 10 Μαΐου. Ψηφίστε εδώ αυτό που σας αρέσει, διαβάστε πρώτοι λίγα λόγια για την υπόθεση και μπείτε στην κλήρωση για 5 αντίτυπα με προσωπική αφιέρωση από τη συγγραφέα!

1234

One Comment

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *