Διαβάστε τα πιο εθιστικά θρίλερ της χρονιάς!

Μπορεί να μπήκε η Άνοιξη και να έχετε αρχίσει περισσότερο να βγαίνετε έξω, αν όμως ταυτόχρονα είστε και λάτρης της αστυνομικής λογοτεχνίας, τότε σίγουρα ψάχνετε τα επόμενα εθιστικά αστυνομικά βιβλία που θα σας κόψουν την ανάσα! Σας προτείνουμε 3 νέα αγωνιώδη βιβλία που θα σας χαρίσουν άφθονο μυστήριο, ένταση και περιπέτεια και δεν θα μπορείτε να τα βγάλετε από το μυαλό σας.

605182Η ΜΕΘΟΔΟΣ 15/33, της Shanon Kirk

Θέλετε να διαβάσετε το πιο ανατρεπτικό θρίλερ της χρονιάς;

Φανταστείτε μια ανήμπορη, έγκυο δεκαεξάχρονη που μόλις ξεριζώθηκε από τη γαλήνη του σπιτιού της και πετάχτηκε όπως όπως μέσα σε ένα βρόμικο φορτηγάκι. Θύμα απαγωγής. Μόνη. Τρομοκρατημένη.
Τώρα ξεχάστε αυτή την εικόνα.
Φανταστείτε, αντιθέτως, μια χειριστική, έγκυο δεκαεξάχρονη με εξαιρετικές ικανότητες, ένα κορίτσι-θαύμα. Την πετούν μέσα σε ένα βρόμικο φορτηγάκι και από την πρώτη στιγμή της απαγωγής της επιθυμεί –ήρεμη, νηφάλια– δύο πράγματα μονάχα: να σώσει τον αγέννητο γιο της και να πάρει ανελέητη εκδίκηση.

Τι είναι η μέθοδος 15/33;
Η Μέθοδος 15/33 είναι αυτό που συμβαίνει όταν το θύμα είναι εξίσου ψυχρό με τους απαγωγείς του. Η έγκυος δεκαεξάχρονη ηρωίδα αυτού του ανατρεπτικού θρίλερ, είναι μεθοδική –υπολογίζει τα πάντα– και επιστημονικά ακριβής στα σχέδιά της. Μια κλινική περίπτωση κοινωνιοπαθούς ίσως; Δεν αφήνει πάντως τίποτα στην τύχη: είναι συγκεντρωμένη στην προετοιμασία και στον συγχρονισμό της και περιμένει απλώς την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνησή της.
Στο καθηλωτικό θρίλερ της Shanon Kirk θα αναρωτηθείτε  ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης.

Θέλετε και άλλες προτάσεις; Ανακαλύψτε μια μεγάλη επιλογή από συναρπαστικά θρίλερ που θα σας κόψουν την ανάσα.

%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8cΣΕ ΛΕΠΤΟ ΠΑΓΟ, της Camilla Grebe

Αναζητάτε ένα νέο εθιστικό αστυνομικό μυθιστόρημα;

Αν είστε λάτρεις της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας, τότε το αγωνιώδες θρίλερ Σε Λεπτό Πάγο της Camilla Grebe θα σας μαγνητίσει. Μετά τον Jo Nesbo και την Camilla Lackberg έρχεται ένα αγωνιώδες σκανδιναβικό νουάρ με φόντο μια Σουηδία σκοτεινή και επικίνδυνη.

Η Έμα έχει τον ιδανικό εραστή. Όταν το βράδυ του αρραβώνα τους εκείνος εξαφανίζεται και λίγο αργότερα, μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται άγρια δολοφονημένη στην κατοικία του, σε ένα ακριβό προάστιο της Στοκχόλμης, η κατάσταση περιπλέκεται.
Ο επιθεωρητής Πέτερ Λίντγκρεν ζητάει βοήθεια για τη λύση του μυστηρίου από την ψυχολόγο Χάνε Λάγκερλιντ, με την οποία είχε συνεργαστεί ξανά στην έρευνα μιας παρόμοιας ανεξιχνίαστης υπόθεσης πριν από δέκα χρόνια.
Μήπως η δολοφονία της άτυχης γυναίκας συνδέεται με το άγριο έγκλημα πριν από μία δεκαετία; Γιατί εξαφανίστηκε ο εραστής της Έμα και γιατί πάντοτε τα θέλω της αγάπης είναι διαφορετικά από τα δικά μας;
Αν σας άρεσε Το Κορίτσι στο Τρένο, θα λατρέψετε αυτό το τρομακτικό και γεμάτο εκπλήξεις ψυχολογικό θρίλερ.

Ανακαλύψτε και άλλα αστυνομικά μυθιστορήματα που προκαλούν εθισμό!

605199ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, των Νicci French

Σε αυτό το άκρως εθιστικό και ανατριχιαστικό αστυνομικό θρίλερ, η ψυχολόγος Κιτ Κουίν βρίσκεται αντιμέτωπη με την πιο εφιαλτική υπόθεση της καριέρας της.

Μπες στο Κόκκινο Δωμάτιο
– εκεί που οι χειρότεροί σου εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα.
Μετά τη βίαιη επίθεση που δέχεται η ψυχίατρος Κιτ Κουίν από έναν κρατούμενο, είναι αποφασισμένη να επιστρέψει γρήγορα στη δουλειά της. Όταν η αστυνομία ζητάει τη βοήθειά της για να συνδέσει τον άντρα που της επιτέθηκε με μια σειρά δολοφονιών, εκείνη αρνείται να δεχτεί το προφανές.
Όμως, όσο πιο κοντά την οδηγεί η έρευνά της στην αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα άγρια εγκλήματα, τόσο πιο κοντά βρίσκεται και η Κιτ στον σκοτεινό πυρήνα των προσωπικών της φόβων.

«Η πλοκή απορροφά τον αναγνώστη, τον εθίζει».
Evening Standard

«Οι συγγραφείς κατορθώνουν με έναν θαυμάσιο τρόπο να κορυφώσουν την αγωνία και να αξιοποιήσουν περίτεχνα τους χειρότερούς μας φόβους».
Daily Mail

«Έχει ιδιοφυή πλοκή, ζωηρή γραφή και είναι πολύ μα πάρα πολύ τρομακτικό».
Cosmopolitan

«Συναρπαστικό, ανατριχιαστικό, συγκινητικό».
Observer

Αν δεν έχετε διαβάσει τη μεγάλη σειρά των Nicci French με τις μέρες της εβδομάδας, τότε ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε τη Δευτέρα και την Τρίτη, σε μια πολύ οικονομική κασετίνα που έχουμε ετοιμάσει.

ΥΓ: Θέλετε να δείτε κι άλλα best seller αστυνομικά μυθιστορήματα; Ανακαλύψτε δεκάδες βιβλία από τους διασημότερους συγγραφείς του είδους. 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *