Επενδύστε τον χρόνο σας σε ένα καλό βιβλίο ψυχολογίας

Βιβλία αυτοβελτίωσης, βιβλία self-help, βιβλία προσωπικής ανάπτυξης. Βιβλία για την επιτυχία, βιβλία motivation, βιβλία που μας κάνουν ευτυχισμένους. Όπως και να τα ονομάσουμε, τα βιβλία που μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι, υπάρχουν σχεδόν από τη στιγμή που ο άνθρωπος ξεκίνησε να γράφει. Από το «Remedia Amoris» του Οβίδιου (όπου προσφέρει συμβουλές και στρατηγικές για τους ερωτευμένους) μέχρι το μεσαιωνικό «Conduir-amour» (Οδηγός για θέματα αγάπης), η ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα.

Προς τα τέλη του 20ου αιώνα, η δημοφιλία των βιβλίων αυτοβελτίωσης εκτινάχθηκε και κυκλοφόρησαν best-seller έργα που είχαν γραφτεί με μέθοδο και οργάνωση, χρησιμοποιώντας τόσο την επιστήμη της ψυχολογίας, όσο και τη διάθεση του σύγχρονου ανθρώπου για να θέτει στόχους, να τους πετυχαίνει και να τους ξεπερνά. Αυτά τα βιβλία είναι πολύτιμα εργαλεία για τον καθένα μας και πλέον μέρος της κουλτούρας μας. Παρουσιάζουμε σήμερα μερικά από αυτά που άφησαν το στίγμα τους στο είδος της αυτοβελτίωσης, αλλά και ορισμένα πιο πρόσφατα στα οποία αξίζει να επενδύσετε τον χρόνο σας.

1- Τι είναι η επιτυχία και πώς μπορούμε να την αποκτήσουμε;
%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bd%cf%84 %ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%cf%81%cf%8c%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bd%cf%82 %ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%cf%83%ce%bc%cf%85%cf%81%ce%bd%ce%ac%ce%ba%ce%b7

Η επιτυχία βήμα βήμα: το δίτομο έργο του Jack Canfield θα σας δώσει το σχέδιο που χρειάζεστε για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου επιθυμείτε. Bonus: κυκλοφορεί σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή.

Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας: Ο Άντονι Ρόμπινς, αυθεντία στην ψυχολογία της ηγεσίας, στην προσωπική μεταμόρφωση και στην επιχειρηματική ανάκαμψη, έχει ως σκοπό της ζωής του να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δικές τους μοναδικές αρετές.

Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου: Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του και προσφέρει τις στρατηγικές εκείνες που απαιτούνται για την ανάδειξή της.

 

2- Ιστορίες που θα σας αλλάξουν τη ζωή.
%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bd%cf%84-%ce%b2%ce%b1%ce%bb%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%bf %ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%cf%8c%cf%80%cf%81%ce%b1 %cf%83%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%87%ce%bf%cf%83Αυτό που ξέρω σίγουρα: Σε αυτό το βιβλίο η Oprah μοιράζεται με τους αναγνώστες της τις εμπειρίες εκείνες που διαμόρφωσαν τη φιλοσοφία ζωής της και μας δείχνει τον τρόπο πώς να είμαστε ευτυχισμένοι και σε αρμονία με τον εαυτό μας.

Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Πριν από είκοσι περίπου χρόνια, εκδόθηκε ένα βιβλίο που κατόρθωσε, από τότε μέχρι σήμερα, να μεταμορφώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Βάλσαμο για την ψυχή: Η αγάπη, η επαφή και η ευγνωμοσύνη είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα μόνα που μπορούν ν’ αποτελέσουν βάλσαμο για την ψυχή μας.

 

3- Χρήσιμα βιβλία για την καθημερινότητα.
%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b5%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b7 %ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b9%ce%b1%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%b9%cf%83%ce%b9 %ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-interviewΤα μυστικά της απόλυτης αυτοπεποίθησης: Αποκτήσετε μια νέα, απόλυτα θετική και γεμάτη αυτοπεποίθηση νοοτροπία στην ερωτική, επαγγελματική, κοινωνική σας ζωή.

Φάε τον βάτραχό σου: Ανακαλύψτε 21 καταπληκτικούς τρόπους για να θέσετε τέρμα στην αναβλητικότητα και να κάνετε περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο.

Γιατί εσύ; Το βιβλίο αυτό θα σας προσφέρει δυνατές τεχνικές προετοιμασίας και τον ακριβή τρόπο πώς θα έπρεπε να απαντάτε σε συνηθισμένες ερωτήσεις συνεντεύξεων.

 

 

4- Βιβλία για τις σχέσεις
%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-pease %ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82 %ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b4%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b9%cf%8c%cf%80%cf%84%cf%81%ce%b1

Μα γιατί δεν με καταλαβαίνεις; Γιατί οι άντρες και οι γυναίκες σκεφτόμαστε διαφορετικά; Πώς μπορούμε να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας; Οι απαντήσεις είναι εδώ…

Τι λένε οι άντρες, τι ακούν οι γυναίκες: Λύσεις στο πολυσύνθετο πρόβλημα της επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων από μια κατεξοχήν ειδικό. Ακολουθήστε τις συμβουλές της Dr Linda Papadopoulos για να λύσετε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας.

101 Διδάγματα ζωής: Ένας οδηγός πορείας ζωής βασισμένος σε Συμπαντικούς νόμους και Θεμελιώδεις αρχές. Το βιβλίο αυτό δεν θα βρεθεί τυχαία στα χέρια σου. Έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να σου δώσει απαντήσεις, να σου δείξει τον δρόμο της εξέλιξης και πάνω απ’ όλα να σε παροτρύνει να ζήσεις μια ξεχωριστή ζωή.

ΥΓ: Αν ακολουθήσετε τα links και κάνετε παραγγελία άνω των 15€ από τη σελίδα μας, θα έχετε δωρεάν ταχυδρομικά και δωρεάν έξοδα αντικαταβολής!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *